Τρίτη, Σεπτεμβρίου 12, 2006

Κι όμως,



...όταν νοιώθεις κουρασμένος από το να απαντάς, να διευκρινίζεις, να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα με διαφορετική φρασεολογία προκειμένου να γίνουν αντιληπτά...

...ο καλύτερος τρόπος να εξηγείς τον εαυτό σου είναι να προχωράς παραπέρα.

4 Comments:

Blogger atg said...

pote den imoun iper sto na eksigw ton eauto mou...
kathe enas einai kai enas diaforetikos kosmos mia kainourgia xwra gia eksereunisi...kapoioi briskoun ta simadia sto xarti kateutheian kapoioi argoun kai kapoioi alloi apla den tha ta doun pote...den einai kako...sumbainei ...i to kanoume emeis na sumbainei...an to kaloskefteis ... eutuxws pou sumbainei :)

9/13/2006 10:53 π.μ.  
Blogger 30nothing said...

Eξαρτάται my friend. Ας πούμε ότι γνωρίζεις μια κοπέλα που σε ενδιαφέρει. Δεν σε ξέρει, δεν την ξέρεις. Θες όμως να τη μάθεις. Στην αρχή είναι λογικές κάποιες διευκρινίσεις καθώς οι παρεξηγήσεις είναι πολύ εύκολες. Δεν μπορείς να διαγράφεις αμέσως.
Φυσικά, αυτό που γράφεις ισχύει απόλυτα για ανθρώπους που υποτίθεται ότι ξέρεις και σε ξέρουν, αλλά και για άλλους που απλώς σε αφήνουν παγερά αδιάφοροι...

9/13/2006 11:38 π.μ.  
Blogger οι σκιές μιλάν said...

Θα συμφωνήσω Αλίκη. Ίσως μάλιστα και να πρέπει να είναι έτσι. Εκείνο ωστόσο για το οποίο έκανα λόγο στο ποστ είναι η κούραση της επανάληψης, η οποία αναμειγνύεται με απογοήτευση όταν κάτι δεν γίνεται αντιληπτό από κείνον που πρωτίστως θα ήθελες να έχει καταλάβει.

...χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω με χαμόγελο στα χείλη.
:)

9/13/2006 11:41 π.μ.  
Blogger οι σκιές μιλάν said...

@ allimiamera

Απόλυτα λογικό αυτό που λες για κείνες τις περιπτώσεις που πρωτογνωρίζεις κάποιον. Όπως και στη φυσική είναι απαραίτητη η απώλεια ενός ποσού ενέργειας για να τεθεί σε κίνηση ένα σώμα, έτσι και στην επικοινωνία ο κοινός τόπος απαιτεί συχνά διευκρινήσεις για να χτιστεί.

Το ποστ πάντως αφορούσε τη δευτερη κατηγορία των περιπτώσεων που αναφέρεις στο σχόλιό σου.

9/13/2006 11:57 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home